Kesälomat on pidetty. Jälleen on aika toivottaa syksy tervetulleeksi. Kesällä tuli käytyä muutamilla rompetoreilla ja kirppareilla. Muutamia löytöjäkin tuli tehtyä.

Raija Uosikkisen teelautanen, käsilaukku ja neekerinpää ovat Lohjan kirppareilta. Laukku ilmoitettiin 20-lukuiseksi, mutta arvelen sen olevan 40-50-luvun taitteesta. Emännän tietokirjat ja 50-60-luvun verho ovat Salon Suurkirpparilta.





Koskaan en ole löytänyt mitään mielenkiintoista Lohjan Keskuskirpputorilta, mutta nyt nappasi, yhteensä 11 kpl 40-50-luvun kaavoja.







Vintage verhojakin löytyi. Keltaiset verhot ovat Lohjalta (50-luku), oranssit verhot ovat Salosta (50-60-luku) ja puna-harmaat ovat muistaakseni joltain Riihimäen kirpparilta ja ovat nähtävästi uudistuotantoa 50-60-luvun printistä.




Vaaleat kengät löytyivät Puumalan Rimleene Vintage-liikkeestä (5e). Kengät myytiin 50-lukulaisina, mutta pienen tutkimisen jälkeen hokasin niiden olevan 70-luvulta. Kengät hajosivat 100 km:n jälkeen autossa istuen. Pohjat murenivat pois :(

Vihreät 50-luvun kangaskengät löytyivät Forssan Picknickin rompetorilta (5e).







Viimeisin löytö on Tammisaaren keskustassa sijaitsevalta kirpparilta, jossa on hyvin edulliset hinnat. Koko paketin hinta oli vain 2,50e. Lamppuun pitäisi vaihtaa johdot, jotta sitä uskaltaisi käyttää.